löpgrupp
knivsta

INFORMATION

Anmälan öppnas 1/5

Löpgruppen i Knivsta startar i slutet av augusti-20 och kommer att ledas av Oscar Höglund. Han kommer att tillhöra löpgruppen i Uppsala först under våren för att sedan bli huvudansvarig för löpgruppen i Knivsta. Läs mer om vem Oscar är längre ned och du kan följa hans löpresa instagram @oscarrunning.

Varje pass är unikt och för oss är det viktigt att du som individ får den hjälp du behöver oavsett nivå och när du startar din träning. Vår specialitet är att hjälpa dig från den nivå du är idag till att utveckla dig framåt. Passen läggs upp så att det blir roligt att springa och du får varje gång ett rejält kvalitetspass som du kan vara stolt över. Vårat mål med varje individ är att du efter terminen ska känna att du utvecklat din löpning oavsett om du precis börjat att löpa eller om du har hållit på i många år. Om du har tidsmål eller om du egentligen bara vill komma igång med din träning spelar ingen roll. Löpteknik och teknikstyrka är en del i våra pass och vi går igenom det grundligare för er som är nya deltagare. Löpning och teknikträning är något du bygger upp på sikt och framförallt ska det vara roligt för att du ska vilja fortsätta även efter terminens slut. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett hållbart träningsliv!

Träningen passar alla!
Grundförutsättningen är att du ska kunna springa ca 15 minuter i din egen takt

Om Oscar Höglund: Hans intresse för löpning började 2009 när en kompis
utmanade honom att springa Stockholm Marathon. Han hade då inte sprungit ens en mil på 12 år. Eftersom han rivstartade träningen alldeles för hårt skadade han knät och fick träna med knästöd delar av perioden. Han sprang de 42195 m och på målrakan inne på Stockholms Stadion svor han att aldrig göra det igen. Oscar hade fel. Sedan dess har det blivit flera halvmaraton och ytterligare ett 
maraton (och fler är planerade). Lärdomen från hans första maraton är att det inte finns några ”one size fits all-planer” när det gäller löpträning. 

Du måste anpassa ditt träningsprogram så det passar dig, lyssna på din kropp och inse att ibland får man pussla lite när ”livet händer”.

För Oscar handlar löpningen inte om att stirra sig blind på tider och distanser utan istället njuta av friheten att röra på sig, krossa gränserna för vad du trott var möjligt och njuta av naturen. Därför springer Oscar utomhus året om.

 

I närmare 10 års tid har han arbetat med att coacha och stötta personer i förändring. Därför känns det för han naturligt att även göra det inom Oscars största privata intresse, löpning och träning. Löpningen har bland annat hjälpt honom personligen att sänka sitt blodtryck och komma tillbaka efter ett utmattningssyndrom, ett löpsteg i taget.

 

 

PRIS

Anmälan ej öppen.

Intresseanmälan så skickar vi information om när anmälan öppnas på info@lopcoachensverige.se Skriv löpgruppen i Knisvta ,namn och mailadress.

ANMÄLAN LÖPGRUPP
knivsta