löpgrupp
uppsala

INFORMATION

Anmälan för höstterminen är öppen.

På förekommen anledning vill vi informera om att vi följer folkhälsomyndighetens råd, och vi kör alla träningar så länge inte det inte sägs något annat. Skulle vi mot förmodan behöva ställa in någon träning tar vi igen den senare, dvs att vi fortsätter en, två veckor eller hur många veckor som behövs. Alla  pass kommer att köras . 

Löpgruppen Uppsala startar igen den 24/8  klockan 19.00. Totalt kommer det att vara tio pass varav åtta måndagar och två lördagar (långpass v.37 & v.40). Varje pass är unikt och för oss är det viktigt att du som individ får den hjälp du behöver oavsett nivå och när du startar din träning. Vår specialitet är att hjälpa dig från den nivå du är idag till att utveckla dig framåt. Passen läggs upp så att det blir roligt att springa och du får varje gång ett rejält kvalitetspass som du kan vara stolt över. Vårat mål med varje individ är att du efter terminen ska känna att du utvecklat din löpning oavsett om du precis börjat att löpa eller om du har hållit på i många år. Om du har tidsmål eller om du egentligen bara vill komma igång med din träning spelar ingen roll. Löpteknik och teknikstyrka är en del i våra pass och vi går igenom det grundligare för er som är nya deltagare. Löpning och teknikträning är något du bygger upp på sikt och framförallt ska det vara roligt för att du ska vilja fortsätta även efter terminens slut. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett hållbart träningsliv!

Träningen passar alla!
Grundförutsättningen är att du ska kunna springa ca 15 minuter i din egen takt.

Vi fortsätter att utgå från Eriksberg/stadsskogen

Huvudansvariga för gruppen är Anna Hallberg & Jörgen Hallberg & följs som annalopcoachen samt jorgenlopcoachen på instagram.

Vill du ha fler löppass i veckan? Gå in på fliken träningsapp/löpgruppspass. 

PRIS

Anmälan tom 25/8:1495:-
Anmälan tom 16/8
:1295:-
Anmälan tom 31/7:
 1095:-
Anmälan tom   7/6:   995:-

Betalningen ska vara oss tillhanda senast den  30/8 när du anmäler dig veckan innan eller efteranmäler dig (faktureras). Du får en bekräftelse på din anmälan med plats på mejl men om du anmäler dig dagarna/dagen innan kommer tid och plats som sms på din telefon. Du kan välja att dela upp din betalning på två gånger. Då tillkommer en admin avgift på 75:-/faktura. Skriv då två betalningar i meddelandefältet då du anmäler dig.

ANMÄLAN LÖPGRUPP
UPPSALA