löpgrupp
västerås

INFORMATION

Anmälan öppen

Löpgruppen Västerås startar sista tisdagen i mars dvs 31/3 klockan 19.00. Totalt kommer det att vara tolv pass varav tio tisdagar och två söndagar (långpass för alla nivåer v.16 och v.19). Varje pass är unikt och för oss är det viktigt att du som individ får den hjälp du behöver oavsett nivå och när du startar din träning. Vår specialitet är att hjälpa dig från den nivå du är idag till att utveckla dig framåt. Passen läggs upp så att det blir roligt att springa och du får varje gång ett rejält kvalitetspass som du kan vara stolt över. Vårat mål med varje individ är att du efter terminen ska känna att du utvecklat din löpning oavsett om du precis börjat att löpa eller om du har hållit på i många år. Om du har tidsmål eller om du egentligen bara vill komma igång med din träning spelar ingen roll. Löpteknik och teknikstyrka är en del i våra pass och vi går igenom det grundligare för er som är nya deltagare. Löpning och teknikträning är något du bygger upp på sikt och framförallt ska det vara roligt för att du ska vilja fortsätta även efter terminens slut. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett hållbart träningsliv!

 

Träningen passar alla!
Grundförutsättningen är att du ska kunna springa ca 15 minuter i din egen takt. 

Vi utgår från Rocklundaspåren.

PRIS

Anmälan före start 31/3: 1495:-                                                                         

Anmälan innan 15/320 1295:-                                                                        

Anmälan innan 29/2 -20 1095:-                                                                           

Betalningen ska vara oss tillhanda senast den sista månaden du startade din träning dvs 31/3 (faktureras). Du får en bekräftelse på din anmälan med plats på mejl men om du anmäler dig dagarna/dagen innan kommer tid och plats som sms på din telefon. Du kan välja att dela upp din betalning på två gånger. Då tillkommer en admin avgift på 75:-/faktura. Skriv då två betalningar i meddelandefältet då du anmäler dig.

Träningsapp för löpgruppens deltagare (ingår ej i löpgruppskostnaden)Träningen innehåller tre pass i veckan och startar den 17/2 men kan hoppas på när som helst. Där har du möjlighet till daglig chatt med löpcoach samt att du får dina pass analyserade, så att vi ser om du tränar för lätt eller för hårt osv. Sedan flyter dessa pass in i din löpgruppsträning för att du riktigt ska utvecklas med coach på plats samt att du kan fortsätta efter löpgruppspassen har slutat och om du missar något pass har du passet i appen. Skriv i meddelandefältet när du anmäler dig till löpgruppen om du är intresserad av appen och vill veta mera så mailar vi information till dig.

ANMÄLAN LÖPGRUPP
VÄSTMANLAND