löpprogram

GULD

FÖR DEN SOM VILL LITE MER!

Du har verkligen bestämt dig, oavsett nivå!  Du får träningspass anpassade efter dina specifika löparmål, arbets- och familjesituation. Råd och tips sker fortlöpande genom våran träningsapp och telefon. Daglig chatt med coach, analyser av dina pass osv. 

Du kommer antingen att coachas av Jörgen eller Anna.
 
Den här tjänsten är ett samarbete mellan Löpcoachen Sverige och Finska Coach4Pro. 
Pris: 894 SEK/ MÅN (silverprogrammet 595 SEK + löpappen 299 SEK ).
Läs mer om tjänsten genom att klicka på träningsapp.

Kontakta oss för fri konsultation innan du bestämmer dig!

KAMPANJ NYKUND: JUST NU BJUDER VI PÅ DET INDIVIDUELLA PROGRAMMET I LÖPAPPEN FRÅN STARTDATUM OCH FYRA VECKOR FRAMÅT NÄR DU REGISTERAR DIG FÖR LÖPAPPEN SENAST 31/8 . Skriv kampanj 2022 i chatten i appen så kontaktar vi dig där för det individuella löppgrammet.

silver

FÖR ALLA NIVÅER!

Du får träningspass anpassade efter dina specifika löparmål, arbets och familjesituation. Träningspassen är uträknade med tider och mängd så att det formar din utveckling till förbättrade resultat/utsatta specifika mål. Råd och tips sker fortlöpande, dels i programmet, dels genom personlig kontakt månadsvis. Du kommer antingen att coachas av Jörgen eller Anna.
Minimum tolv veckor för att kunna se resultat. Vill du ha löpande träningsprogram, gå in på villkor och läs om abonnemang.

Priset för fyra veckor är 595:- .Vid abonnemang är priset 595:-/mån.

Kontakta oss för fri konsultation innan du bestämmer dig.

brons

FÖR DEN SOM COACHAR SIG BÄST SJÄLV!
Baserat på generella råd som är anpassade för din nivå. Du får ett program som du följer på egen hand, råd och återkoppling sker via mail. Du kommer antingen att coachas av Jörgen eller Anna.
Minimum tolv veckor för att kunna se resultat. Vill du ha löpande träningsprogram, gå in på villkor och läs om abonnemang.
Priset för fyra veckor är 395:-. Vid abonnemang är priset 395:-/mån.

Kontakta oss för fri konsultation innan du bestämmer dig.

 

beställning löpprogram