TRÄNINGSAPP

VÄLKOMMEN TILL DIN LÖPCOACH PÅ NÄTET!

Nu är du nära din dagliga coach. Är det dags att ta din tid på milen eller vill du i lugn takt komma igång med din löpträning? Läs längre ned vilka löpprogram som finns samt vad som övrigt ingår i löpappen. Är du intresserad av ett individuellt upplägg klicka längre ned på ”guldprogrammet” för att läsa mera.

Löpgruppsdeltagare: Vill du följa löpgruppsschemat med fyra pass i veckan? Skriv i chatten i löpappen och meddela vilken löpgrupp du tillhör så lägger vi in passen i din kalender.
 

Bollplanket coach vs löpare visar sig vara väldigt effektivt. Kanske tom mera effektivt än det perfekta löpprogrammet. Det är lätt att skaffa sig kunskap om löpning men svårare att utföra det långsiktigt själv. Vi riktar just därför också in oss på hur olika löpare från den mest vane till den nye löparen hur denne ska kunna ha huvudet med sig hela vägen till det stora målet. Vi är din coach nära dig och du kommer att coachas antingen av Anna eller Jörgen.

Det här är ett samarbete mellan Löpcoachen Sverige och finska Coach4Pro och kostar 299 SEK/MÅN. Du betalar endast för en månad i taget och kan avsluta när som helst.

detta ingår i appen

LÖPCOACH

–  Chatta fritt med din löpcoach.

Träningsprogram innehållande 3-4 pass/vecka

– Fasta 10 veckors kom i gång-program.
– Fasta 10 veckors 5 km-program (30-25-20 minuter)
– Fasta 10 veckors 10 km-program (60-50-40 minuter).
– Fasta 10 veckors för långlöpare (van).
– Fasta 10 veckors för långlöpare (nybörjare)

 

träning i kalendern

Fasta träningsprogram i kalendern.
– Föra träningsdagbok och skapa egna träningsprogram.
– Markera en träning och betygsätt den efter passet.
– Anslut pulsklocka och få automatisk överföring av datan till kalendern.
– Be din coach kommentera dina pass med tips och råd

Grundträningsprogram

Fasta 10-veckors nybörjargrundträningsprogram (PW+styrka)
– Fasta 10-veckors grundträningsprogram (lätt löpning+styrka)
– Fasta 10-veckors grundträningsprogram (för den vane löparen, löpning+styrka)

träningsråd

– Allmänna tips och råd beroende på säsong.

LÖPGRUPPSPASS

– Tre  löppass + ett med löpstyrka i veckan
– Pågår året om

Koppla ett individuellt program till appen (tillval)

Du har alltid möjligheten att koppla på ett individuellt program till appen (Guldprogrammet). Då formar vi program och träningsdagar helt individuellt anpassat efter din situation. Pris för det individuella programmet är 695 SEK/MÅN.

 

 

frågor om tjänsten?

Tillgängligheten till coach är stor fördel för mig.

Appen är väldigt lätt att använda. Det går att synka med övriga träningstjänster, t ex strava så att alla pass kommer in automatiskt till appen.

Återkommande dialog med coach, hålla upp motivationen.

Det blir lite som ledarledd träning i ”Netflixanda”, du tränar med tränare/ledare när du har tid, perfekt för mig som reser mycket och har svårt att pricka in de pass löpgruppen jag är ansluten till håller.

Appen är väldigt lätt att använda. Det går att synka med övriga träningstjänster, t ex strava så att alla pass kommer in automatiskt till appen.

Utan appen blir det i bästa fall att riva av några kilometer i makligt tempo när du kommer till hotellet under resan, nu blir varje pass oavsett det är hemma eller på resa ett kvalitetspass..., lika omväxlande och spännande som dagens lunch på en fin restaurang (du serveras inte alltid favoriträtten men äter ändå eftersom den är vällagad och nyttig)