Stark och frisk i vardagen!

När vi för ca åtta år sedan startade upp löpgruppen för vuxna upptäckte vi hur olika behov av träning våra medlöpare hade. Det var en utmaning att lägga upp träningen så att det skulle passa ALLA på de olika nivåerna de befann sig i, men vi lyckades bra med detta och de flesta var nöjda.

Men, däremot har vi uppmärksammat att gruppträning/träning på gym osv inte passar alla människor, dels för att det kan vara svårt att få in i vardagen och dels vill en del löpa ensamma. I vår passion till löpningen och att arbeta med andra människor växte således idén fram till att skapa förutsättningar för den enskilda individen att lyckas med sina mål utifrån där han/hon är idag, både individuellt och i grupp.

Det vi märkte var att löpare på alla nivåer behöver ett bollplank, någon som har förståelse för hur just den enskilda personen har det i sin speciella vardag. Många jobbar tex. oregelbundet, är ensamstående med barn eller är på resande fot i vardagen osv… Hur gör man då? Med vår kompetens och erfarenhet av att träna andra är det här vi har vår styrka.

Anna Hallberg

CERTIFIERAD LÖPTRÄNARE

Jag startade min löparkarriär som 12-åring då jag började friidrotta. Efter att ha tävlat i alla grenar mer eller mindre insåg jag att det var i medeldistansen jag hade bäst potential.

Jörgen Hallberg

CERTIFIERAd LÖPTRÄNARE

Jag är en forna fotbolls-och basketspelare som vunnit SM-guld i basket som ungdom. Löpningen kom in i mitt liv som 40- åring efter jag en tid varit skadad och dessutom gått upp en massa i vikt.