föreläsning

Låt dig inspireras av varför och hur du tränar dig till en bättre livsstil! Föreläsning om kostens betydelse, träningslära (Anna H) samt hur vi tar oss från kunskap till handling (Jörgen H). Det är lätt att skaffa sig kunskap om träning men svårare att utföra den mentalt. Lever man i SEN-tänket eller i NU-tänket? Vi vet hur svårt den kan vara att ta klivet men samtidigt hur mycket enklare det är med rätt attityd.

Föreläsare är Jörgen & Anna Hallberg Läs mer under fliken ”om oss”.

Träning handlar väldigt mycket om förändring. Hjärnan förstår precis vad du borde göra medan din kropp gillar det den alltid gjort. Det är där du kan känna en konflikt med dig själv.

Citat:Jörgen Hallberg

Sätt upp mål och sluta inte förrän du nått dem. När du väl står där ångar du inte resans kämpande. Ditt resultat är en produkt av ditt eget agerande.

Citat: Anna Hallberg

Föreläsning i Uppsala 19/11-23
Ifu Arena
Klockan 13.15-16.00
Pris 399:- 
Antal platser max 50 stycken

Du får en bekräftelse på din anmälan med plats på mejl men om du anmäler dig dagarna/dagen innan kommer tid och plats som sms på din telefon. Betalningen faktureras och ska vara oss tillhanda 30 dagar efter din bokning. En fakturaavgift tillkommer med 45:- per faktura. 

ANMÄL DIG LÄNGRE NED PÅ SIDAN UNDER BOKA FÖRELÄSNING

boka föreläsning