föreläsning

Låt dig inspireras av VARFÖR och HUR du tränar dig till en bättre livsstil!

Föreläsning om kostens betydelse, träningslära samt hur vi tar oss från kunskap till handling. Det är lätt att skaffa sig kunskap om träning men svårare att utföra den mentalt. Lever man i SEN-tänket eller i NU-tänket? Vi vet hur svårt det kan vara att ta klivet men samtidigt hur mycket enklare det är med rätt tänk.

Oavsett vad man vill förändra, kost, träning eller en livssituation osv, har man ju ofta kunskapen vad man kan göra men inte hur. Hur hittar DU styrkan och modet som finns någonstans inombords? 

I vår vardag som löptränare hjälper vi både nybörjare och de mest vana att både tränings-, mentalt- och kostmässigt ta nya kliv i sin träning. Allt handlar om hur man får fram det mod som krävs för en förändring och en känsla som till sist känns kul och motiverande. Det vi också ser är hur viktigt det är att hantera de motgångar som de flesta upplever när man lever ”livet”.

Här får du nycklarna till hur du skulle kunna göra den förändring just DU önskar i livet.

Anna – som i grunden är friidrottare och specalistsjusköterska i ambulanssjukvården – och Jörgen – som 120 kg tung tog sig från soffpotatis till att springa ett helt marathon på ett år 40 kg lättare – har tillsammans satt ihop den här föreläsningen om hur just DU kan från där du är idag ta nästa steg med det du vill förändra eller på annat sätt lyckas med det du önskar i livet.

 

TVÅ TIMMAR FÖRELÄSNING FÖR FÖRETAG

9995 kr
  •  

boka föreläsning