träningsresa till
gran canaria
11-18 mars 2023

VÅRENS ANMÄLAN ÄR AVSLUTAD. HÅLL UTKIK HÄR FÖR NYTT DATUM I HÖST!

FÖLJ MED PÅ EN MAGISK LÖPRESA

 

Nu har du chansen att följa med oss till Gran Canaria. En resa som  arrangeras av Future Travel och träningen på plats av Löpcoachen Sverige med Jörgen och Anna Hallberg i spetsen.

DETTA ÄR EN RESA FÖR ALLA NIVÅER. ALLT FRÅN NYBÖRJARE TILL ERFAREN LÖPARE I ALLA VUXNA ÅLDRAR .

Lär dig mer om löpningens underbara värld, alltifrån lugna till fartfyllda pass och till hur du tar din löpning till nästa nivå!

Jörgen och Anna Hallberg är certifierade löptränare och är grundarna av Löpcoachen Sverige. Löpcoachen Sverige lägger stor vikt på att se behovet hos den enskilda individen. 

             

SOL BARBACAN MELIA ****
Hotellet ligger i Playa del Inglés, bara 2 km från närmaste strand. Resorten omges av trädgårdar och erbjuder minigolf & beachvolleyboll. Det finns även ett gym och en utomhuspool.

RESAN INKLUDERAR:

  • Flyg t/r Arlanda
  • Transfer t/r mellan flygplats & hotell
  • Sju nätters boende i dubbelrum på Sol Barbacan Apartamentos by Melia
  • Halvpension (frukost & middagar exkl. dryck)

OBS! Begränsat antal platser.

Under veckan får du tio olika varierade pass att välja bland och du kommer få möjligheten att lära dig varför vi tränar som vi gör och hur just du kan ta din löpning framåt. Du kommer att få  en härlig träningsupplevelse med olika gruppträningspass med individen i fokus.

TRÄNINGSCHEMAT INKLUDERAR:

  • Strandpass
  • Långpass (60-150min)
  • Teknikpass/löpstyrka
  • Kvalitétspass
  • Roliga pass som gör dig till en bättre löpare.

PREL. FLYGTIDER MED SAS:

11/3 ARN-LPA 10:10-15:10 SK1819
18/3 LPA-ARN 16:00-23:00 SK1820

När du reser själv och bokar en person men anger dubbelrum: Del i rum avhängigt att arrangören kan hitta resenär att dela rummet med. Ombokning till annan rumstyp kan bli nödvändig.

Bokar du en person men anger dubbelrum men vill dela rummet med en kompis: Maila på rebecka@futuretravel.se och ange vem du vill dela rum med.

VÅRENS ANMÄLAN ÄR AVSLUTAD!

Pris: Läs mer under knappen ”se pris och boka din resa med Löpcoachen Sverige på Future Travel här” 

Future Travel AB org; 559066-9841 är ansvariga för den här löpresan och är researrangörer. Frågor gällande resan eller boendet görs till info@futuretravel.se eller till Staffan Petersson på tel 070-8584055. Villkor gällande resan finns att läsa på www.futuretravel.se