träningsresa till
marbella
10-17 november 2023

FÖLJ MED PÅ EN MAGISK LÖPRESA!

Nu har du chansen att följa med oss till Marbella. En resa som  arrangeras av Future Travel och träningen på plats av Löpcoachen Sverige med Jörgen och Anna Hallberg i spetsen.
 

DET HÄR ÄR EN RESA FÖR ALLA NIVÅER. ALLT FRÅN NYBÖRJARE TILL ERFAREN LÖPARE I ALLA VUXNA ÅLDRAR.

Lär dig mer om löpningens underbara värld, alltifrån lugna till fartfyllda pass och till hur du tar din löpning till nästa nivå. Passen varieras i intensitet så du kan vara med på alla pass om du vill.

Jörgen och Anna Hallberg är certifierade löptränare och är grundarna av Löpcoachen Sverige. Löpcoachen Sverige lägger stor vikt på att se behovet hos den enskilda individen.

Vem är resan för? Resan är för alla som vill utveckla sin löpning och vill förstå varför vi tränar som vi gör. Men också för den som gillar gemenskap att umgås och nörda ner sig i sitt stora intresse. Löpning är en stor del kunskap men ska också vara kul. Sedan om du är helt ny eller erfaren spelar mindre roll. Våran specialitet är att lägga pass så alla kan vara med och få ut det just du vill ha ut av träningen.

OBS! Begränsat antal platser.

Hur många pass tränar vi? Vi tränar två pass alla heldagar förutom när vi springer långpasset. Även om passen läggs upp så du kan vara med på alla pass väljer du såklart hur många pass du vill vara med på.

CHECKA IN PÅ BLUEBAY BANUS ****
Under veckan bor vi på BlueBay Banus som endast är en 15
minuters promenad till Puerto Banus. Hotellet har en spansk stil
och påminner om en andalusisk by. Det finns två restauranger, tre
barer och tre utomhuspooler. Middag ingår på hotellet varje kväll.

TRÄNINGSCHEMAT INKLUDERAR:
Strandpass
Långpass (60-150min)
Teknikpass/löpstyrka
Kvalitétspass
Roliga pass som gör dig till en bättre löpare.

Inkluderat i resan:
Flyg med SAS t/r Arlanda-Malaga inkl. handbagage & incheckat bagage
Transfer t/r flygplats-hotell
7 nätter i dubbelrum på BlueBay Banus inkl. frukost
7 middagar på hotellet exkl. dryck
Löparträning med Anna & Jörgen

OBS! Begränsat antal platser.

Om du reser med någon men bokar på varsit håll: Bokar du en person men anger dubbelrum men vill dela rummet med en kompis: Maila på rebecka@futuretravel.se och ange vem du vill dela rum med.

Om du reser själv men kan dela rum med någon: När du reser själv och bokar en person men anger dubbelrum: Del i rum avhängigt att arrangören kan hitta resenär att dela rummet med. Ombokning till annan rumstyp kan bli nödvändig

Pris från 11.995 SEK. Om du bor i singelrum tillkommer singelrumstillägg.

Pris och flygtider: Läs mer under knappen ”se pris och boka din resa med Löpcoachen Sverige på Future Travel här”

Future Travel AB org; 559066-9841 är ansvariga för den här löpresan och är researrangörer. Frågor gällande resan eller boendet görs till info@futuretravel.se eller till Staffan Petersson på tel 070-8584055. Villkor gällande resan finns att läsa på www.futuretravel.se